010-162 61 90 LOGGA IN
Till kassan
Icon Streckkod.se  /

Intermec

Intermec är uppköt av Honeywell och i deras portfölj finns streckkodsläsare, handdatorer, truckdatorer, samt etikettskrivare och mobila skrivare. Fd Intermec produkter visas även under Honeywell.

Bild på CK75/CN75 Android 6.0 Mycket robust handdator

CK75/CN75 Android 6.0 Mycket robust handdator

Honeywell CN/CK 75-serien Är uppföljare till 70-serien, kan beställas med många olika konfigureringar, streckkodsskanner, RFID. 75-serien rymmer ett flertal innovativa lösningar och plattformar. Dess unika egenskaper och ruggade design gör den mycket lämpad för applikationer i tuffa miljöer som tillverkande företag och lager, även 3PL lager. Finns även med WEH 6.5

» Mer information
Bild på CK75/CN75 WEH 6.5 Mycket robust handdator

CK75/CN75 WEH 6.5 Mycket robust handdator

Honeywell CN/CK 75-serien Är uppföljare till 70-serien, kan beställas med många olika konfigureringar, streckkodsskanner, RFID.
75-serien rymmer ett flertal innovativa lösningar och plattformar. Dess unika egenskaper och ruggade design gör den mycket lämpad för applikationer i tuffa miljöer som tillverkande företag och lager, även 3PL lager. Finns även med Android

» Mer information
Bild på Demo- Intermec PC23

Demo- Intermec PC23

Små etikettskrivare, modul-uppbyggda och designade för att vara användar-vänligare och mer flexibla. Utskriftsbredd 56 eller 104 mm. Många modultillval finns att tillgå.

» Mer information
Bild på EOL 2020 EasyCoder PX4i - PX6i

EOL 2020 EasyCoder PX4i - PX6i

PX4i och PX6i ersätts i början av 2020 av PXie serien. Skrivare för kontinuerlig drift i krävande miljöer, perfekt för tillverkande industrier, lagerapplikationer och för transport- och logistikföretag. PX-printrarnas kapacitet är mycket hög, hela 115 komplexa streckkodsetiketter i minuten. Sju parallella anslutningsmöjligheter, trådlöst eller via kabel. Finns med olika upplösning och med olika utskrftsbredd (2" resp 4"). Färgbandslängd max 600m.

» Mer information
Bild på Honeywell CN51 - Android 6.0, Wi-Fi

Honeywell CN51 - Android 6.0, Wi-Fi

Honeywell (fd Intermec) CN51 är utvecklad att användas såväl på fältet som inom lagrets

eller kontorets fyra vägga. En robust och tålig handdator med ergonomisk design. Inbyggd 2D läsare och 4" skärm och med olika tangentbord.

» Mer information
Bild på Honeywell PD45 etikettskrivare

Honeywell PD45 etikettskrivare

PD45 / PD45S är Honeywells nya instegsmodell av industriella skrivare, som är lämpad för tillverkning, detaljhandel, transport och logistik. PD45 / PD45S har en driftsäker konstruktion med ett rubust designat metallchassi och få mekaniska detaljer. Skrivaren finns i 203dpi och 300dpi versioner. Med Honeywells utskriftsplattform som stöder flera utskriftsspråk kan PD45 vara ett effektivt alternativ till de konkurrerande skrivarna som finns på marknaden.

» Mer information
Bild på Honeywell PM42 (203,300 & 406dpi)

Honeywell PM42 (203,300 & 406dpi)

Honeywell PM42 är en Mid-Range industriskrivare med mettallchassi direkttermo och termotransfer. PM42 har en pålitlig och robust mekanisk plattform i många delar samma som PM43. PM42 finns med USB, USB Host, RS-232, Ethernet, (parallell är option).

 

» Mer information
Bild på Honeywell PM45 & PM45c etikettskrivare

Honeywell PM45 & PM45c etikettskrivare

Honeywell PM45 och PM45 compact är en serie av Mid-Range industriskrivare designad för överlägsen prestanda vid hård belastning och krävande miljö. SKrivaren har en pålitlig och robust mekanisk plattform. PM45 / PM45c kommer som standard med USB, Ethernet och RS-232 anslutning, med ett flertal anslutnings möjligheter som option. 

» Mer information
Bild på Honeywell PX4ie - PX6ie 4" resp 6"

Honeywell PX4ie - PX6ie 4" resp 6"

Honeywells (fd Intermec) PXie serie är en uppdatering av den mycket populära PXi serien som har en bred användning hos kunder för att säkra kontinuerlig drift i krävande miljöer. De är perfekta för tillverkande företag, lagerapplikationer och för transport- och logistikföretag. PX-printrarnas kapacitet är mycket hög och den har många anslutningsmöjligheter. Serien är mycket poplär i olika automatiserade lösnngar. PX serien finns med olika upplösning och med olika utskrftsbredd (4" resp 6").

» Mer information
Bild på Intermec CK3R CK3X WEH 6.5 WiFi  HTML5

Intermec CK3R CK3X WEH 6.5 WiFi HTML5

CK3 kan beställas med olika konfigureringar, streckkodsskanner, RFID och levereras med operativsystemet Windows Mobile.
Honeywell (fd Intermec) CK3 rymmer ett flertal innovativa lösningar och plattformar. Handdatorn är framtagen för användning i större eller tyngre lagermiljöer. CK3:s unika egenskaper och ruggade design gör den mycket lämpad för applikationer i tuffa miljöer.

Läser 1D (streckkoder) och 2D-koder, nästan oavsett vinkel och både nära och på avstånd, skadade, samt i mörka och eller trånga utrymmen.

» Mer information
Bild på Intermec PC23 & PC43

Intermec PC23 & PC43

Små etikettskrivare, modul-uppbyggda och designade för att vara användar-vänligare och mer flexibla. Utskriftsbredd 56 eller 104 mm. Många modultillval finns att tillgå.

» Mer information
Bild på Intermec PC23 / PC43 RFID

Intermec PC23 / PC43 RFID

Små RFID etikettskrivare, modul-uppbyggda och designade för att vara användar-vänligare och mer flexibla. Utskriftsbredd 56 eller 104 mm. Många modultillval finns att tillgå.

» Mer information
Bild på Intermec PD43 och PD43C etikettskrivare

Intermec PD43 och PD43C etikettskrivare

Honeywell (fd Intermec) PD43 och den mindre PD43C i familjen är lätta industri etikettskrivare i en kompakt och prisvärt enhet. PD43-serien är perfekt för trånga utrymmen, grunda bänkskivor, och utdragsskåp. Lämplig för distributionscentraler och lager, samt flygbolag mm. Honeywell-Intermec PD43 har metallchassi, gjuten aluminium, stark utskriftsmekanism, byte av skrivhuvud sker verktygslöst.

» Mer information
Bild på Intermec PM23C 2" (max 56 mm bredd)

Intermec PM23C 2" (max 56 mm bredd)

Honeywell (fd Intermec) EasyCoder PM23c är en industriskrivare designad för överlägsen prestanda vid hård belastning och krävande miljö. PM23 har en pålitlig och robust mekanisk plattform. Etikettskrivare med upptill fem gränssnitt, PM23c finns med parallell, USB, seriell, intern Ethernet och Wi-Fi trådlöst nätverk. Det går enkelt att förse PM23c med RFID chip för att underlätta konfigurering. PM23c är idealisk att använda där utrymmet är begränsat.

» Mer information
Bild på Intermec PM43 & PM43C 4"

Intermec PM43 & PM43C 4"

Intermec (fd Honeywell) EasyCoder PM43 är en Mid-Range industriskrivare designad för överlägsna prestanda vid hård belastning och krävande miljö. PM43  har en pålitlig och robust mekanisk plattform. Etikettskrivare med upptill fem gränssnitt, PM43 finns med parallell, USB, seriell, intern Ethernet och trådlöst nätverk för att kommunicera. (PM43 ersätter PM4i & PF4i)

» Mer information
Bild på Intermec SF61HD - Bluetooth 100m

Intermec SF61HD - Bluetooth 100m

Trådlös skanner med ett kompakt utförande. Intermec SF61B läser och avkodar streckkoder & 2D-koder mycket snabbt.
Modeller är tillgänglig för 2D och eller 1D läsning av kod, High Performance och Healthcare.
SF61B är en skanner som klarar tuffa miljöer, IP65-klassad och klarar över 25.000 scanningar på en enda batteriladdning. Skannern finns även i Healthcare utförande. Trådlösa modeller, SF61B har Bluetooth och paras enkelt ihop med Windows Mobile, iOS och Android.

» Mer information
Bild på PX6i och uppföljaren PX6ie

PX6i och uppföljaren PX6ie

Honeywells (fd Intermec) PXie serie är en uppdatering av den mycket populära PXi serien som har en bred användning hos kunder för att säkra kontinuerlig drift i krävande miljöer. De är perfekta för tillverkande företag, lagerapplikationer och för transport- och logistikföretag. PX-printrarnas kapacitet är mycket hög och den har många anslutningsmöjligheter. Serien är mycket poplär i olika automatiserade lösnngar. PX serien finns med olika upplösning och med olika utskrftsbredd. Här visas de bredare skrivarna med 6" men modellen finns även i 4" (PX4).

» Mer information
Bild på Thor CV31 truckdator 6,5" WiFi BT -30°C  IP66

Thor CV31 truckdator 6,5" WiFi BT -30°C IP66

Kraftfulla Honeywell Thor CV31 miniterminal är speciellt utformad för fordonsmontage. Den kompakta designen förenklar montering i gaffeltruck, eller direkt i bilen, eller för annan fast installation. Använd datorn enkelt via sin 6,5" industri pekskärm med ljusstark LED bakgrundsbelysning och funktionstangenter på fronten.

Tack vare det integrerade UPS backup batteriet, för man reserv strömförsörjning upp till 30 minuter. CV31 kan beställas med en integrerad skärmvärmare för användning i kylrum ner till -30 ° C

» Mer information
bg