010-162 61 90 LOGGA IN
Till kassan
Icon Streckkod.se  /

Citronix

Citronix är amerikansk tillverkare av bläckstråleskrivare för industriell märkning. Märkning av produkter inom industrier som läkemedel, livsmedel, elektronik och mycket mer.

Märkmetoder- en del av Streckkod system- har agenturen i Sverige för Bläckstråleskrivarmärket Citronix. Märkmetoder har hög kompetens på dessa produkter, många års erfarenhet av märkning med bläck och erbjuder full teknisksupport och service på skrivarna.

Vi erbjuder 30 månaders garanti ifrån vår tillverkare CITRONIX

 

Vår serie av bläckstråleskrivare från Citronix är av så kallad continious typ. Dessa finns för de allra flesta behov av bläckstrålemärkning inom alla industrigrenar.

  • Olika bläcksorter med olika baser och färger finns till denna produktserie.
  • Citronix har en hög kvalitet på utskrift och en hög maskintillgänglighet.
  • Serviceintervall för filterbyten upp till 8000 h .
Bild på Ci5200

Ci5200

Instegsenhet för bläckstrålemärkning av 1-2 rader med en hastighet upp till 6,9m/s. Designed med IP55 certifierad svartlackad stålkabinet. Standard kommunikationsgränsnitt och konfigurerad för standard bläck.

» Mer information
Bild på Ci5300

Ci5300

En arbetshäst för 1- 3 raders text med en mycket låg förbrukning .

Ci5300 är omtyckt för sin pålitlighet vid stora volymer. Den passar givetvis även till andra mer eller mindre avancerade applikationer. Här finns det flera bläcksorter samt tillval att erbjuda tex autorengöring, Smart Flush och Smart Clean- funktion. Ci5300 är den enda på marknaden med dubbla hydraliska lösningar för enkel uppstart och hantering. IP55

» Mer information
Bild på ci5500

ci5500

Ci5500 är en bläckstråleskrivare för de tuffaste miljöerna, skriver upp till 5 raders text och med en mängd funktioner och extra tillval. Ethernet är standard på Ci5500. Den finns också som micro printer (40 micron) med utskrifter ner till 0,6 mm, med upplösning vertikalt upp till 50 dpi. Marknadens snabbaste med skrivhastighet upp till 9,8 m/sek.

» Mer information
bg