010-162 61 90 LOGGA IN
Till kassan
Icon Streckkod.se  /

Streckkod System AB

Nedan presenteras de lösningar/koncept som vi erbjuder till våra kunder i olika paket. Givetvis kan dessa anpassas mot olika kundbehov. Tveka inte att kontakta oss för en dialog och mer information.

Bild på Antalssummering i lästa streckkoddered viktvarupreffix

Antalssummering i lästa streckkoddered viktvarupreffix

Antalssummering. Programmet summerar antal i Datamatrix, EAN-128/GS1-128 koder och andra streckkoder där antal finns definierad i streckkoden. I lösningen ingår Handdator med streckkodsläsare, samt program. Inlästa koder processas och antal kolli och totalt antal summeras. Resultatet summeras och redovisas i den stora och tydliga displayen.

» Mer information
Bild på Enkelt inventeringssystem med streckkod - Vara, Antal

Enkelt inventeringssystem med streckkod - Vara, Antal

Strecksoft Inventering är använder handdatorer/mobilaenheter med streckkodsläsare för enkel registrering. Dessa laddas ur med ett enkelt Windows program, filformatet på utdatafilen kan konfigureras till: komma eller semikolon eller ”;” och eller TAB, CR, LF. Vi har även Androidbaserade lösningar.

» Mer information
Bild på Inventering, in-utleverans, varuregistrering mm

Inventering, in-utleverans, varuregistrering mm

Med denna programvara erbjuder vi ett paket med 2-3 tillämpningar där fält definieras för inmatning av fält för lösningar så som inventering, in- och utleverans, orderregistrering mm. Inom ramen för programvaran definieras fälten och insamlad information förs över via USB till din dator. 

» Mer information
Bild på Kontroll av att 2 koder innehåller samma data

Kontroll av att 2 koder innehåller samma data

Strecksoft Kontroll kontrollerar att 2 streckkoder innehåller samma data, detta bekräftas av grön eller röd displayskärm och text. Streckkodernas innehåll/data presenteras på displayen, Läser alla vanligt förekommande streckkoder.

» Mer information
Bild på Viktsummering av EAN-13 streckkoder med viktvaruprefix

Viktsummering av EAN-13 streckkoder med viktvaruprefix

Viktsummering. Programmet viktsummerar EAN-13 streckkoder med EAN prefix 23, 24 och 25. I lösningen ingår Handdator med streckkodsläsare, samt program. Inlästa EAN viktvarukoder processas och vikten summeras, hänsyn tas till prefix och decimalläge och resultatet summeras och redovisas i den stora och tydliga displayen som totalvikt. Senaste inlästa viktvarukod redovisas i displayen.

» Mer information
bg