010-162 61 90 LOGGA IN
Till kassan
Icon Streckkod.se  /

CAB

Bild på CAB EOS2 & EOS5 för etikettutskrift

CAB EOS2 & EOS5 för etikettutskrift

CAB EOS2 & EOS5 kvalitetsskrivare för etikettutskrift, även för 24 volts drift eller batteripack.

EOS-serien kombinerar alla funktioner i en kompakt etikettskrivare med högsta användarvänlighet. Pekskärmens LCD display är tydligt utformad för högsta användarvänlighet. EOS2 är en kompakt skrivare för trånga arbetsplatser och ger plats för etikettrullar upp till 155 mm ytterdiameter. EOS5 klarar etikettrullar med upp till 210 mm ytterdiameter, i övrigt har de samma tekniska data.

» Mer information
Bild på CAB XC-serien trycker 2 färger samtidigt på etiketten

CAB XC-serien trycker 2 färger samtidigt på etiketten

CAB XC skriver ut etiketter med termotransfer-teknik i två färger. Två printhuvuden med 300 dpi upplösning ger högkvalitativa utskrifter med hög beständighet på olika material. XC-serien är utvecklad för att möta tuffa krav inom industrin och tål hög belastning. Passar bra för de nya CLP-piktogrammen, som finns i det medföljande etikettprogrammet. CAB XC-serien bygger på CAB A+ serien.

XC-serien finns med två utskriftsbredder, XC4 för upp till 105 mm och XC6 för upp till 162 mm. Det finns många tillbehör till XC-serien.

» Mer information
Bild på CAB XD4T för Dubbelsidig utskrift- Textilmaterial

CAB XD4T för Dubbelsidig utskrift- Textilmaterial

CAB XD4T skriver dubbelsidigt på textilmaterial, Nylon, Polyester, Tags- (papp-etiketter), ihoppressad slang, samt på syntetiska, papper- eller kartongmaterial. En drivrulle möjliggör att materialet separeras från bandet och dessutom förbättras noggrannheten och precision vid utskriften.

 

En kvalitetsskrivare för professionella utskrifter. Upplösning 300dpi, utskriftsbredd mex 105 mm.

» Mer information
bg