08-650 05 15 LOGGA IN
Till kassan
Icon Streckkod.se  /

Unitech

Bild på TB85 Robust 8" Tablet (Android platta)

TB85 Robust 8" Tablet (Android platta)

Tålig surfplatta (ruggad tablet) med 8" skärm, Android 8.0 + GMS, WLan, Bluetooth med lång batteritid

Ett smidigt verktyg för olika Androidapplikationer.

» Mer information
Bild på Unitech MS100 Streckkodspenna

Unitech MS100 Streckkodspenna

Lämplig då det är tätt mellan streckkoderna som i streckkodsmenyer och för administrativa rutiner. MS100 streckkodspenna riktar sig kunder som läser enstaka streckkoder samt behöver en kostnadseffektiv lösning. Den avancerade optiken och elektroniken omvandlar streckkoder till digitala signaler. Pennan kan läsa streckkoder som är blekta och har låg kontrast, snabbt och korrekt. Unitech MS100 är en beprövad streckkodslösning. Låg strömförbrukning, lätt att använda och konfigurera. Finns med TTL, tangentbordskoppling, RS232 eller USB-gränssnitt.

» Mer information
Bild på Unitech MS912 Plus serien trådlös CCD läsare Bluetooth

Unitech MS912 Plus serien trådlös CCD läsare Bluetooth

MS912 är en mycket liten och priseffektiv CCD streckkodsläsare. Skannar 5000 streckkoder utan att behöva ladda batterierna, mer än nog för en hel arbetsdag. Snabb och lätt att arbeta med, läser alla vanligt förekommande streckkoder.

MS912+ stöder Bluetooth klass 2 (10 meter), som ger dig möjlighet att ansluta fickskannern till en bärbar dator, tablett, handdator eller en smartphone. Kompatibel med Windows, Windows Mobile, Android, iOS smartphones, tablets och andra Bluetooth enheter.

» Mer information
Bild på Unitech MS916 trådlös laserläsare med Bluetooth

Unitech MS916 trådlös laserläsare med Bluetooth

MS916 är en streckkodsläsare med Bluetooth eller Batch-läge. Laserskannern tillhör Unitech:s senaste generation av avancerade handhållna streckkodsläsare. Den 1-tums stora OLED-skärmen gör konfigurationen enkel och ger återkoppling av skannad information till användaren.

MS916 kan enkelt paras ihop med en telefon, surfplatta eller dator med en knapptryckning. Den är kompatibel med iOS, Android och Windows.

» Mer information
Bild på Unitech MS920 Bluetooth läsare för 2D & streckkoder

Unitech MS920 Bluetooth läsare för 2D & streckkoder

Unitech MS920 2D Imager är Unitech:s senaste generation av trådlösa 2D streckkodsläsare i fickformat. Utrustad med en läsmotor och dekoder med hög prestanda erbjuder denna enhet skanning och överföring av 1D eller 2D-streckkoder till fullo. Dess aggressiva prestanda möjliggör läsning av skadade, färgade och streckkoder av dålig kvalitet. En liten storlek och bra tekniska egenskaper för ett brett spektrum av tillämpningar.

 

» Mer information
bg