08-650 05 15 LOGGA IN
Till kassan
Icon Streckkod.se  /

Brother

Bild på PT-3600PC  med tangenbord

PT-3600PC med tangenbord

P-touch 3600 är en elektronisk märkningsmaskin som fungerar lika bra fristående som kopplad till PC eller Macintosch.
Den patenterade TZ-materialet har utvecklats för att användas i tuffa miljöer. Tester visar att de motstår kraftig nötning, elektrisk resistans och långvarig exponering från kemikalier, solljus, vatten och extrema temperaturer.

» Mer information
Bild på PT-H500 producerar tåliga etiketter i färg

PT-H500 producerar tåliga etiketter i färg

Skriv ut självhäftande etiketter. Etiketterna blir hållbara och passa för viss typ av märkning på lagret, produkter, laboratoriet, eller butiken. PT-H500 har ett stort urval inbyggda symboler, streckkoder och ramar eller anslut PT-H500 till en Windows- eller MAC-dator och enkelt skapa etiketter i datorn.

PT-H500 passa för viss typ av märkning på lagret, produkter, laboratoriet, eller i butiker.

» Mer information
Bild på PT-P750WSP skriver laminerade färgetiketter

PT-P750WSP skriver laminerade färgetiketter

Märkmaskinen P750WSP är en kraftfull och användarvänlig etikettskrivare med trådlösa och trådbundna anslutningsmöjligheter.

Med App för smartphone / surfplatta och etikettdesignprogramvara för PC / Mac går det snabbt och enkelt att skapa etiketter och skriva ut.

 

Anslutningar:USB och Wi-Fi. Inbyggd NFC-läsare i skrivaren för enkel smartphone anslutning. Automatisk sax för hel eller halvklipp funktioner.

Upplösning 180 x 180 dpi. Etikettbredd max 24 mm.

» Mer information
Bild på RJ-4030 & RJ-4040 mobila skrivare från Brother

RJ-4030 & RJ-4040 mobila skrivare från Brother

Mobila skrivare för många olika användningsområden innom till exempel lager, sälj, logistik, produktion, räddningstjänst. Mobil skrivare från Brother med thermoutskrift i hög kvalitet i upp till en bredd av 104 mm, kvitton och etiketter.

Hög utskriftshastighet och robust  konstruktion gör att RJ serien uppfyller kraven för många olika användningsområden. Med anslutning via Bluetooth, Wi-Fi trådlöst eller USB, är det möjligt att skriva ut på plats eller på fältet. Det finns ett brett utbud av tillbehör, magnetkortläsare, bilmonteringssats, 4-facks batteriladdare och m.m.

» Mer information
bg