010-162 61 90 LOGGA IN
Till kassan
Icon Streckkod.se  /

Cognex

Cognex levererar väldigt kompetenta läsare för att läsa koder som sitter märkta direkt på olika produkter/komponenter, sk DPM. Det kan vara laseretsade koder eller koder med dåliga kontrast. Cognex har även fasta läsare i sortimentet.

Bild på DataMan DPM läsare för Industrin

DataMan DPM läsare för Industrin

Cognex läsare har en teknik och ett kunnande som passar speciellt här eftersom dess algoritmer inom detta segment är dom bästa. Det finns ett stort antal varianter av både fast och handhållna enheter.

 

InSight är en smart kamera med ett ID utförande som passar i dom mera krävande miljöerna, varianter beroende på hastighet och kvalitet på koden. Det finns läsare med sk Ultra light funktion som är pattenterad där läsaren belyser med olika färger för att läsa koden.

» Mer information
Bild på Verifierare för Datamatrix 2D-koder-8072V, ej 1D-koder

Verifierare för Datamatrix 2D-koder-8072V, ej 1D-koder

DataMan 8072V respektive 8072VHD uppfyller kraven enligt AIM DPM kvalitetsriktlinjer. Alla system inkluderar lättanvänd programvara, integrerad belysning och optik. DataMan verifierare inkluderar en certifierad kalibrering för fastställande enligt AIM DPM reflektansvärden. DataMan verifierare är lätta att installera, använda och ger tillförlitliga, repeterbara resultat. 

DataMan 8070 serien har 30-, 45 och 90 grader som belysningsalternativ, se specifik modell. Enheten verifierar snabbt och även på mycket små och/eller böjda koder.

 

» Mer information
bg