08-650 05 15 LOGGA IN
Till kassan
Icon Streckkod.se  /

Datalogic

Datalogic är ettt italienskt bolag och en av de största aktörerna på streckkodsläsare i olika modeller för olika miljöer och verksamheter. Fasta scanners, handscanner, trådlösa scanners osv. De har även ett brett sortiment av handdatorer för lager- och logistiklösningar. Nedan är ett urval av deras produkter. Se även under respektive produktområde.

Bild på Datalogic Cobalto CO5330 för streckkodsläsning

Datalogic Cobalto CO5330 för streckkodsläsning

Datalogic Cobalto är en bordsskanner för streckkoder som ingår i den första fasen av Datalogics uppdaterade och utökade sortiment av presentationsskanners.

» Mer information
Bild på Datalogic DataVS2 - Vision sensor serien

Datalogic DataVS2 - Vision sensor serien

The DataVS2 vision sensor series presents all the characteristics able to solve artificial machine vision applications in a flexible and intuitive way. The sensor is configured via PC through Ethernet interface. The configuration software has been developed in order to lead the customer through the inspection creation process step by step.
DataVS2 is available in four different versions according to the installed control tools: Object recognition (OBJ), Advanced Object recognition (AOR), Identification (ID) and Professional (PRO).

» Mer information
Bild på Datalogic DS6400

Datalogic DS6400

DS6300 & DS6400 är industriella midrangeläsare med topprestanda. DS6000-serien är mycket lämplig för en rad applikationer, både vid tillverkning, på fabriksgolvet och på lagret.

DS6300 har ersatts av DS5100.

DS6400 är framtagna för att kunna erbjuda en komplett modullösning avseende läsprestanda, användarvänlighet, anslutningar och underhåll. Streckkodsläsarna i  DS6x00-serien har en display med tangentbord och visar den lästa streckkodens data, statistik och diagnostisk. Konfigureringsprogrammet GENIUS underlättar konfigurationen av scannern.

» Mer information
Bild på Datalogic Gryphon GBT4200 & GM4200 Trådlös

Datalogic Gryphon GBT4200 & GM4200 Trådlös

Gryphon GBT4200 och GM4200 är Datalogics trådlösa premiummodeller för att läsa 1D streckkoder. GBT4200 och GM4200 läser på ett avstånd mellan 3 och 147cm beroende på streckkodens X-modul och är gjord för att kunna avkoda svårlästa streckkoder samt dåliga eller skadade streckkoder. Den patenterade gröna punkten ger en visuell bekräftelse på att streckkoden är läst.


» Mer information
Bild på Datalogic Gryphon GBT4500 Bluetooth® 2D läsare

Datalogic Gryphon GBT4500 Bluetooth® 2D läsare

Ny version av streckkodsläsare som nu även finns i svart utförande som kan desinfekteras  - utmärkt för kassor och andra publika platser.

GBT4500 är en modell med blåtand och har den unika funktionen med trådlös/kontaktlös laddning. En mycket populär serie som ersätter Datalogic 4400 serien. Den läser traditionella streckkoder och 2D koder. Finns även som specialmodell för sjukvården.Den har även Datalogics gröna punkt för läsbekräftelse. Enehten kommunicerar via sin vagga eller kan den direktanslutas till en enhet med blåtand.

 

» Mer information
Bild på Datalogic Gryphon GD41X2 för läsning av streckkoder

Datalogic Gryphon GD41X2 för läsning av streckkoder

Gryphon är en modern scanner med flera scannermotorer. För läsning av traditionella streckkoder används GD41X2 serien som ersätter tidigare modeller. Gryphon GD41X2 har multiinterface, Datalogics gröna punkt, en grön punkt projekseras på streckkoden som bekräftelse på godkänd läsning och läser på ett avstånd från 2 till 69 cm, beroende modellval och streckkodens X-modul.


» Mer information
Bild på Datalogic Gryphon GD41X2-HC streckkodsläsare

Datalogic Gryphon GD41X2-HC streckkodsläsare

Anti-bakteriellt skal - Speciellt anpassad att användas inom sjukvården

Datalogic Gryphon GD4100-HC är en streckkodsläsare speciellt anpassad att användas inom sjukvården eller inom miljöer där renlighet är viktigt och man använder desinfektionsmedel. Skalet på Gryphon GD4100 är tillverkat i ett speciellt plastmaterial som klarar att utsättas för rengöring med desinfektionsmedel utan att ta skada. Läsaren är också kapslad (IP52) för att skydda interna komponenter.

» Mer information
Bild på Datalogic Gryphon GD4200 linjär imager

Datalogic Gryphon GD4200 linjär imager

Gryphon GD4200 är Datalogics premiummodell för att läsa 1D streckkoder. GD4200 läser på ett avstånd mellan 3 och 147cm beroende på streckkodens X-modul och är gjord för att kunna avkoda svårlästa streckkoder samt dåliga eller skadade streckkoder. Den patenterade gröna punkten ger en visuell bekräftelse på att streckkoden är läst.


» Mer information
Bild på Datalogic Gryphon GD4500 HC streckkodsläsare

Datalogic Gryphon GD4500 HC streckkodsläsare

Version för sjukvården som kan desinfekteras  -

Gryphon GD4500 är ersättare till den mycket populära GD4400 med samma smidiga och snygga design kombinerat med hög lässäkerhet. En utmärkt streckkodsläsare för såväl streckkoder som 2D koder. 

» Mer information
Bild på Datalogic Gryphon GD4500 streckkodsläsare

Datalogic Gryphon GD4500 streckkodsläsare

Ny version i svart utförande som kan desinfekteras  - utmärkt för kassor och andra publika platser.

Gryphon GD4500 är ersättare till den mycket populära GD4400 med samma smidiga och snygga design kombinerat med hög lässäkerhet. En utmärkt streckkodsläsare för såväl streckkoder som 2D koder. Den är utmärkt för en rad tillämpningar inom butik, enklare lager mm. GD45XX finns i trådbunda och trådlösa modeller, samt specialmodell för sjukvården.

» Mer information
Bild på Datalogic Gryphon GFS4100 fast skanner, 1D Imager

Datalogic Gryphon GFS4100 fast skanner, 1D Imager

Kompakt och lätt streckkodsskanner från Datalogic för fast montering. Denna scanner med inbyggd dekoder är speciellt framtagen för integrering i OEM lösningar. Mycket kostnadseffektiv.

» Mer information
Bild på Datalogic Gryphon GM4400-HC RF 433 MHz 2D läsare

Datalogic Gryphon GM4400-HC RF 433 MHz 2D läsare

2D läsare i trådlösa modeller. Läser streckkoder och 2D-koder. Specialmodell för sjukvården. Innovativt och exakt sikte, 4400-serien har även Datalogics gröna punkt för läs-bekräftelse.

» Mer information
Bild på Datalogic Gryphon GM4500 RF 433 MHz 2D läsare

Datalogic Gryphon GM4500 RF 433 MHz 2D läsare

Streckkodsläsare Datalogic Gryphon GM4500 är en modell med Datalogic Star radio 433 MHz. Unik funktion med trådlös/kontaktlöst laddning. En mycket populär serie (uppföljare på 4400) som finns i trådbunda och trådlösa modeller. Läser streckkoder och 2D-koder. Finns även som specialmodell för sjukvården. Innovativt och exakt sikte, 4500-serien har även Datalogics görna punkt för läsbekräftelse.

» Mer information
Bild på Datalogic Gryphon GPS4400 presentations skanner

Datalogic Gryphon GPS4400 presentations skanner

Gryphon GPS4400 är en ny presentationsscanner med snygg design tillgänglig i skinande vit och mörkt grå. GPS4400 scannern erbjuder all prestanda som finns i Gryphon GD4400 handhållen men i en design anpassad för presentations scanning. Scannern tar minsta möjliga plats och är väl lämpad för läsningar av mindre varor i en butik.

» Mer information
Bild på Datalogic Handscanner

Datalogic Handscanner

Datalogics HANDSCANNER™ är den lättaste bärbara streckkodsläsaren på marknaden. Läsare sitter med hjälp av den tillhörande handsken ergonimiskt och bekvämt på baksidan av handen, vilket gör att man har bägge händerna fria för att kunna greppa och bära, samtidigt som man alltid har läsaren lätt tillgänglig för att läsa koder. Datalogics HANDSCANNER™ kan enkelt anslutas till Android™, Apple® iOS och Windows enheter via Bluetooth eller via USB med en GateWay

 

» Mer information
Bild på Datalogic Heron HD3130 Linjär Imager

Datalogic Heron HD3130 Linjär Imager

Datalogic Heron HD3100 är av linjär imager typ. Den högpresterandekameraläsaren” ger ett helt nytt koncept för POS kassaapplikationer inom fackhandelsmarknaden, en streckkodsläsare för medvetna och moderna butiker. Heron HD3100 ger elegans tillsammans med senaste avancerade tekniken för den moderna kassaplatsen. Heron imager kan även visa färgskiftande ljus i olika kulörer, den ultimata streckkodsläsaren vid point-of-sale.

» Mer information
Bild på Datalogic Matrix 300 streckod & 2D-läsare

Datalogic Matrix 300 streckod & 2D-läsare

Matrix 300™ är en mycket kompalt image-baserad läsare designad för läsning av iDirect Part Marking (DPM) lösningar med hög hastighet.
The Matrix 300™ kombinerar en sensor med hög upplösning: 1.3 megapixels, 60 frames per second. Systemet inkluderar en flytande lins för elektronisk kontrol av linsen. Som reultat ger enheten automatisk fokus justering utan rörliga delar.

» Mer information
Bild på Datalogic Memor X3 - CE6, WiFi, streckkodsläsare

Datalogic Memor X3 - CE6, WiFi, streckkodsläsare

Datalogics mycket populära kompakta handdator för detaljhandlare med streckkodsläsare, går lätt ner i en ficka, och samtidigt garantera hög prestanda och hållbarhet. Liten och behändig och kan användas med bara en hand.
Memor X3 har betydande förbättringar i hastighet och har ett komplett utbud av modeller med olika 2D & streckkodsläsare. Linjär imager, en topp-presterande laserskanner med Gorilla ® Glass skanningsfönster och en 2D imager idealisk för bl.a. farmaceutiska tillämpningar. Samtliga Memor X3 handdatorer har Datalogics patenterade "gröna punkt" teknologi för godkänd-läsning feedback.

» Mer information
Bild på Datalogic PowerScan PBT9300-BT Auto Range

Datalogic PowerScan PBT9300-BT Auto Range

PowerScan PBT9300-SR och PowerScan PBT9300-AR är trådlös streckkodsläsare (ej 2D koder) med laserskanner. PBT9300-AR är också ett alternativ för extra långt läsavstånd. Modellen med std läsavstånd är ersatt av 9100
Klarar även av att läsa skadade streckkoder med hjälp av PuzzleSolver-teknologin. Läskvittens på den lästa koden visas som en grön punkt (Datalogics Green Spot) på själva streckkoden.

» Mer information
Bild på Datalogic PowerScan PBT9500-DPM Bluetooth 100 m

Datalogic PowerScan PBT9500-DPM Bluetooth 100 m

Modell för läsning av DPM-koder. PowerScan PBT9500-DPM förbättrar effektiviteten och ger ökad rörlighet oavsett om avståndet är 1 eller 100 meter mellan skanner och docka/dator. IP65 klassad.

 

» Mer information
Bild på Datalogic PowerScan PBT9501 Bluetooth 100 meter

Datalogic PowerScan PBT9501 Bluetooth 100 meter

Med PowerScan PBT9501 (tidigare PBT9500) förbättras effektiviteten och ger ökad rörlighet med blåtandskommunikation.

Robusta 2D industri scanners. Datalogic PowerScan 9500 2D & 1D-läsare, har enastående snabb avläsning och i kombination med ett läsavstånd upp till 1 meter. Handhållen imagerläsare för krävande tillämpningar inom industri, transport och logistik. Den har nya funktioner i form av en ny siktram för att lätt fokusera på rätt kod, Green Spot och dubbel LED för att bekräfta en lyckad avläsning, samt mycket bra prestanda för att fånga streckkoder i rörelse.

» Mer information
Bild på Datalogic PowerScan PD9530-DPM med sladd

Datalogic PowerScan PD9530-DPM med sladd

Datalogic’s PowerScan DPM Imager med bra läsprestanda på DPM koder. Rundstrålande läsning (Omnidirectional), ny mjukvar och belysning med vitt ljus. D9530-DPM har utbytbara fönster, intuitivt 4-punkts lasersikte och är IP65 (vatten och dammtät). Läser 1D, stackede och 2D koder och bildsignaturer.

D9500 DPM-serien finns i 2 olika modeller, D9530 är inriktad på hög läsprestanda och hastighet av koder med standardupplösning. D9530-HP (High Performance) modellen har en avancerad optik som kombinerar läsning av streckkoder med hög upplösning samtidigt som läsaren har ett utmärkt läsdjup.

» Mer information
Bild på Datalogic PowerScan PM9500-DPM RF 50 meter, IP65

Datalogic PowerScan PM9500-DPM RF 50 meter, IP65

Modell för läsning av DPM-koder. PowerScan PM9500-DPM förbättrar effektiviteten och ger ökad rörlighet oavsett om avståndet är 1 eller 50 meter mellan skanner och docka/dator. IP65 klassad.


Robusta läsare för DPM-koder (Direct Part Marking). Handhållen imagerläsare för krävande tillämpningar inom industri och logistik.

» Mer information
Bild på Datalogic PowerScan PM9501 RF 100 meter, IP65

Datalogic PowerScan PM9501 RF 100 meter, IP65

Modeller med eller utan display & knappar. PowerScan PM9501 (tidigare PM9500) förbättrar effektiviteten och ger ökad rörlighet.

Robusta 2D & 1D-läsare har enastående snabb avläsning och i kombination med ett läsavstånd upp till 1 meter. Handhållen imagerläsare för krävande tillämpningar inom industri, transport och logistik. Den har nya funktioner i form av en ny siktram för att lätt fokusera på rätt kod, Green Spot och dubbel LED för att bekräfta en lyckad avläsning, samt mycket bra prestanda för att fånga streckkoder i rörelse.

» Mer information
Bild på Datalogic QuickScan QBT2400 Bluetooth 25m. 2D-läsare

Datalogic QuickScan QBT2400 Bluetooth 25m. 2D-läsare

Datalogic QuickScan QBT2430 är en trådlös streckkodsläsare för användning i butik (point-of-sale), inventering, priskontroll eller vid enklare lagerhantering. Läser både streckkoder och 2D-koder. Läser både streckkoder och 2D-koder. Kommunicerar via blåtand till basstation eller till dator/plattas som har blåtand.

» Mer information
Bild på Datalogic QuickScan QBT2400 Bluetooth 2D-läsare

Datalogic QuickScan QBT2400 Bluetooth 2D-läsare

Datalogic QuickScan QBT2430 är en trådlös 2D- & streckkodsläsare för direkt anslutning och användning tillsammans med LapTop, Tablet/padda, Smartfone eller annan enhet med Bluetooth. Läser både streckkoder och 2D-koder.

» Mer information
Bild på Datalogic QuickScan QM2400 RF 25m. 1D & 2D-läsare

Datalogic QuickScan QM2400 RF 25m. 1D & 2D-läsare

Datalogic QuickScan QM2430 är en trådlös streckkodsläsare för användning i butik (point-of-sale), inventering, priskontroll eller vid enklare lagerhantering. Läser både streckkoder och 2D-koder.

RF 433MHz StarModem, hög transmissions säkerhet utan störningar från Wi-Fi. Kan lagra ca 500 lästa streckkoder i minnet om så önskas. Skannern läser och skickar datat på upp till 25 meter från basstationen.

» Mer information
Bild på Datalogic Skorpio X5

Datalogic Skorpio X5

Datalogics handdator Skorpio X5 är ett tåligt redskap för de tuffaste miljöerna.  En ergonomisk design med flertal konfigurationsmöjligheter gör denna till det utmärkta valet för lager, industri, butik eller distributionsverksamheter.  

 

 

» Mer information
Bild på Datalogic Touch TD1100 enkel streckkodsläsare

Datalogic Touch TD1100 enkel streckkodsläsare

Touch TD1100-serien är en ny serie streckkodsläsare som ersätter den äldre Tuch modellen. Nya Datalogic Touch TD1100-serien har ”linjär imaging” teknik, detta är Datalogics lösning för kunder som behöver en kostnadseffektiv lösning för att läsa streckkoder på nära håll utan avkall på kvalitet eller prestanda.

Streckkodsläsaren är designad för applikationer där lågfrekvent streckkodsläsning utförs.

» Mer information
Bild på Datalogics PowerScan 9100 Linjär Imager

Datalogics PowerScan 9100 Linjär Imager

Datalogics produktserie PowerScan 9100 har en linjär imager och finns i modell med kabel (PD9130), Bluetooth (PBT9100) samt med Datalogci Star radio (PM9100). För std läsavstånd ersätter den PD9300.

Den presenterar en grön laserliknande linje som gör det enkelt att se och sikta på streckkoden. Den läser skadade koder samt koder på mobilaskärmar mm mycket bra. PD9100 är liksom övriga produkter i PowerScan familjen robust och tålig.
 

» Mer information
Bild på Datalogics PowerScan 9100 Linjär Imager Trådlös

Datalogics PowerScan 9100 Linjär Imager Trådlös

Datalogics produktserie PowerScan 9100 har en linjär imager och finns i modell för kommunikation via blåtand eller Datalogics Star radio 433mhz. Den finns även för anslutning via kabel.

Den presenterar en grön laserliknande linje som gör det enkelt att se och sikta på streckkoden. Den läser skadade koder samt koder på mobilskärmar mm mycket bra. PD9100 är liksom övriga produkter i PowerScan familjen robust och tålig.
 

» Mer information
Bild på Datalogics PowerScan PD9330 AutoRange

Datalogics PowerScan PD9330 AutoRange

Datalogics produktserie PowerScan PD9300 är Datalogic Scanning premium line, tåliga industriella handhållna streckkodsscanners. Läser upp till 10m. För std läsavstånd använd 9100. PD9330 läsarens funktioner har 3 Green Lights (3GL™) för överlägsen läsprestanda och feedback. Den patenterade "gröna punkten" projekteras direkt på koden som en läsbekräftelse och lysdioder på ovansidan och baksidan av scannern för ”godkänd läsning” ökar synligheten från alla vinklar.
Högpresterande avläsning tack vare Datalogics patenterade PuzzleSolver™ -teknik för snabb och korrekt avläsning av även dåligt tryckta och skadade koder.
 

» Mer information
Bild på Datalogics RIDA Bluetooth Läser streckkod & 2D-kod

Datalogics RIDA Bluetooth Läser streckkod & 2D-kod

Datalogics RIDA DBT6400 är en liten streckkod & 2D-kodläsare i fickformat med Bluetooth kommunikation som kan användas i olika tillämpningar inom butik, förråd, sjukvård mm. RIDA DBT6400 kan enkelt anslutas till Android™, Apple® iOS och Windows Mobile®-enheter samt bärbara datorer utrustade med Bluetooth-teknik.

 

» Mer information
Bild på Demo- Datalogic QuickScan QBT2400 Bluetooth 25m. 2D-läsare

Demo- Datalogic QuickScan QBT2400 Bluetooth 25m. 2D-läsare

Datalogic QuickScan QBT2430 är en trådlös streckkodsläsare för användning i butik (point-of-sale), inventering, priskontroll eller vid enklare lagerhantering. Läser både streckkoder och 2D-koder. Läser både streckkoder och 2D-koder. Kommunicerar via blåtand till basstation eller till dator/plattas som har blåtand.

» Mer information
Bild på DS2100N streckkodsscanner för fast motering

DS2100N streckkodsscanner för fast motering

DS2100 är den en lösningen för lätt materialhantering samt alla tillämpningar som involverar små och medelstora transportband.
Olika applikationer kräver olika läsegenskaper. Användaren kan välja bästa avläsningshastighet, 500-1000 avläsningar/sekund efter streckkodernas täthet samt i övrigt faktiska läsförhållanden. Läsavstånd: 100-310 mm

» Mer information
Bild på DS2400N scanner med förlängd räckvidd

DS2400N scanner med förlängd räckvidd

DS2400 med förlängd räckvidd är den idealiska lösningen för lätt materialhantering samt alla tillämpningar som involverar små och medelstora transportband.
Olika applikationer kräver olika läsegenskaper. Användaren kan välja bästa avläsningshastighet, 400-1000 avläsningar/sekund efter streckkodernas täthet samt i övrigt faktiska läsförhållanden. Läsavstånd: 100-600 mm

» Mer information
Bild på EOL 2019 Gryphon GBT4400 Bluetooth® 2D läsare

EOL 2019 Gryphon GBT4400 Bluetooth® 2D läsare

2D läsare finns i trådbunda och trådlösa modeller. Läser streckkoder och 2D-koder. Finns även som specialmodell för sjukvården. Innovativt och exakt sikte, 44000-serien har även Datalogics gröna punkt för läsbekräftelse.

» Mer information
Bild på EOL 2019 Gryphon GM4400 RF 433 MHz 2D läsare

EOL 2019 Gryphon GM4400 RF 433 MHz 2D läsare

2D läsare finns i trådbunda och trådlösa modeller. Läser streckkoder och 2D-koder. Finns även som specialmodell för sjukvården. Innovativt och exakt sikte, 4400-serien har även Datalogics görna punkt för läsbekräftelse.

» Mer information
Bild på Gryphon GBT4102 & GM4102 Trådlös Streckkodsläsare

Gryphon GBT4102 & GM4102 Trådlös Streckkodsläsare

Gryphon GBT4102 samt GM4102 är en uppdaterad version av Gryphon 4100 serien. Streckkodsläsare finns i trådbunda och trådlösa modeller. Läser alla vanligt förekommande streckkoder och stackade koder. Finns även som specialmodell för sjukvården. Gryphon-serien har Datalogics gröna punkt för läs-bekräftelse.
 

» Mer information
Bild på Heron HD3430 2D area imager

Heron HD3430 2D area imager

Datalogic Heron HD3430 2D area imager ger elegans tillsammans med den senaste avancerade 2D lästekniken till den moderna butiken. Fler färgskiftande ljus, innovativ och modern design och material. Streckkodsläsaren ger också möjlighet att införliva varumärke genom att kombinera ett företags logotyp på locket färg, ljus och ljud feedback för att förstärka butikens varumärke.

» Mer information
Bild på Joya™ Touch A6 Healthcare

Joya™ Touch A6 Healthcare

Datalogic Joya™ Touch A6 Healthcare är idealisk för olika användningsområden inom sjukvården som te.x. vid patientvård, kontroll/access av läkemedel, apotek, lager m.m. En enhet för flera olika ändamål inom hälso- och sjukvården.

Joya Touch A6-enheten är också en telefon! Med hjälp av CSip Simple-programmet (förinstallerat) kan Android-enheten ta emot och ringa telefonsamtal via Wi-Fi. Denna fantastiska funktion gör Joya Touch HC till den perfekta enheten för sjuksköterskor, läkare, laboratoriepersonal, administrations personal etc. Datalogic Joya Touch har en interaktiv 4,3" HD multitouch skärm.

» Mer information
Bild på Kopplingsboxar CBX-serien

Kopplingsboxar CBX-serien

CBX-serien består av industriella kopplingsboxar som är framtagna för att snabba upp installation, konfiguration och underhåll av Datalogic Automation 1D/2D-läsare. CBX-serien bidrar till en extremt låg ägandekostnad och reducerar därmed installationstid och, vid ersättningsfall, minimerar tiden när systemet måste stå stilla. CBX serien är Datalogic Automations standard anslutningsprodukt. Den här produkten har skyddsklass IP65 (NEMA 4) och kan användas vid temperaturer upp till +50°C.

» Mer information
Bild på Magellan 1100i omnidirekt 2D & streckkodsläsare

Magellan 1100i omnidirekt 2D & streckkodsläsare

Datalogic Magellan™ 1100i är en kompakt 2D och streckkodsläsare med den senaste elektroniken och innovativ bildteknik. Den avancerade tekniken ger en aggressiv datainsamling av 1D- och 2D-streckkoder, streckkodsläsaren kan användas i presentationsläge eller svepläge. Datalogic Magellan™ 1100i utnyttjar Datalogics nya intelligenta belysningsteknik Illumix™ som gör att scannern kan läsa streckkoder på bakgrundsbelysta skärmar som mobiltelefoner, handdatorer, handterminaler osv.

» Mer information
Bild på Magellan 1500i omnidirekt 2D & streckkodsläsare

Magellan 1500i omnidirekt 2D & streckkodsläsare

Datalogic Magellan™ 1500i är en kompakt 2D och streckkodsläsare med den senaste elektroniken och innovativ bildteknik. Den avancerade tekniken ger en effektiv och snabb datainsamling av 1D- och 2D-streckkoder. Streckkodsläsaren kan användas i presentationsläge eller svepläge. Datalogic Magellan™ 1500i utnyttjar. Datalogics Motionix ™ rörelseavkänningsteknik gör det möjligt för skannern att intuitivt växla till handhållet läge när enheten plockas upp. Detta slår på en LED-siktare, medan "Green Spot" -tekniken ger en läst bekräftelse direkt på koden. När den placeras tillbaka på räknaren återgår skannern sömlöst till standläge.

» Mer information
Bild på Magellan 800i Bordsscanner för streck & 2D koder

Magellan 800i Bordsscanner för streck & 2D koder

Datalogic Magellan 800i är en liten instegsskanner med Datalogics senaste elektroniken och innovativ bildteknik. Den skannar normalt utan problem de svårlästa streckkoder som normalt dyker upp i kassamiljöer. Magellan 800i kan användas i presentationsläge eller i svepläge. Magellan 800i utnyttjar Datalogics smarta belysningsteknik Illumix™ som gör att skannern kan läsa streckkoder på bakgrundsbelysta  mobiltelefonskärmar.
» Mer information
Bild på Matrix 120 2-D läsare för fast montering

Matrix 120 2-D läsare för fast montering

Matrix 120™ är en 2D-läsaren från Datalogic Automation. Bra optik, smarta funktioner och flexibel anslutningsmöjlighet gör att Matrix 120™ är en kostnadseffektiv lösning i applikationer där utrymmet är mycket begränsat.

» Mer information
Bild på Matrix 210/210N 2-D läsare för fast montering

Matrix 210/210N 2-D läsare för fast montering

Matrix 210™ är en 2D-läsaren från Datalogic Automation. Innovativ optik, smarta funktioner och flexibel anslutningsmöjlighet gör att Matrix 210™ är en kostnadseffektiv lösning i applikationer där utrymmet är mycket begränsat.

» Mer information
Bild på Memor 1 Android 8.1

Memor 1 Android 8.1

Datalogic Memor med en formfaktor som Joya Touch är perfekt för flera olika ändamål inom detaljhandelsbutiker, inventering och enklare lagerlösningar. Systeprodukten har blivit mycket uppskattad som enhet för självscanning i livsmedelsbutiker. En Smidig enhet med interaktiv 4,3" HD multitouch skärm för olika butiks- och butikslagerlösningar. Kommunikation via trådlöstnätverk och har trådlösladdning.

» Mer information
Bild på Memor 10 Android

Memor 10 Android

Datalogics Memor 10 är smidig och användarvänlig Android enhet med inbyggd 2D läsare. Kommunikation via trådlöstnätverk och eller 4G+ LTE. Memor 10 har Datalogics system för kontaktlösladdning. Enheten är robust och tålig enhet, IP65.

» Mer information
Bild på PowerScan 9500 Retail-serien streckkodsläsare trådlös eller med kabel

PowerScan 9500 Retail-serien streckkodsläsare trådlös eller med kabel

Datalogic lanserar en serie läsare med eller utan sladd. PowerScan 9500 är bl.a. lämpad där en snabb avläsning är viktig. Läsaren läser även Digimac-koder (för ögat osynliga streckkoder över hela förpackningen).
PowerScan 9500 ger senaste avancerade tekniken för den moderna kassaplatsen, den ultimata 2D & streckkodsläsaren vid point-of-sale.

» Mer information
Bild på PowerScan 9501 Retail 2D Trådlös

PowerScan 9501 Retail 2D Trådlös

Datalogic lanserar en serie sladdlösa läsare, PowerScan 9501 är bl.a. lämpad där en snabb avläsning är viktig. Läsaren läser även Digimac-koder (för ögat osynliga streckkoder över hela förpackningen) naturligtvis läser PowerScan 9500 både streckkoder och 2D koder också.
PowerScan 9501 ger senaste avancerade tekniken för bl.a. den moderna kassaplatsen och många andra applikationer. Den finns med Blåtand eller Datalogic Star radio

» Mer information
Bild på PowerScan PM9300-RF Auto Range display & tangentbord

PowerScan PM9300-RF Auto Range display & tangentbord

PowerScan PM9300 är en trådlös streckkodsläsare (ej 2D koder) med laserskanner och 4 eller 16 knappar samt en display med 6 rader x 21 tecken. PM9300 har AutoRange vilket ger ett läsavstånd på upp till 10 m. För std läsavstånd välj 9100-serien.Skannern kan ha tvåvägskommunikation med ett värdsystem, vilket gör den idealisk för lagerhantering.

» Mer information
Bild på QuickScan Lite QW2400

QuickScan Lite QW2400

Datalogic QuickScan Lite QW2400 instegsscannern med imager för 1D och 2D koder och läser även koder på mobiltelefonens display. En enklare streckkodsläsare men som är byggd och klarar fall från 1,5m och har IP42 certifiering. Ett bra val för att ersätta streckkodsläsare för användare som går från enklare laserläsare till en mer robust Imager teknik. Lämplig inom utvalda butikstillämpningar.

» Mer information
Bild på QuickScan QD2131 & QD2330 streckkodsläsare 1D

QuickScan QD2131 & QD2330 streckkodsläsare 1D

Datalogic QuickScan QD2131 linjär Imager har Datalogics patenterade gröna punkt, som ger intuitiv kodpositionering och återkoppling för godkänd läsning, extra viktigt i bullriga miljöer. Överkomligt pris och med bra prestanda, ergonomi och tålighet samt 5 års garanti gör QuickScan till ett bra alternativ bl.a. till olika butiksapplikationer. Det finns även modell i laser QD2330.

» Mer information
Bild på QuickScan QD2400-serien 2D Area Imager

QuickScan QD2400-serien 2D Area Imager

Läsare för streckkod och 2D-koder. Prisvärd 2D scanner, stativ som tillbehör. Datalogic QuickScan QD2400 2D imager ger bra prestanda med fokus på snabbhet och hög rörelsetolerans.

QuickScan I QD2400 2D har också en ny design och perfekt ergonomi till ett attraktivt pris, vilket gör den till den idealiska lösningen för kunder som vill byta sin laserscanner till en scanner med kamerateknik för att även kunna läsa 2D-koder som Datamatrix, QR kod m.fl.

» Mer information
Bild på QuickScan QD2500-serien 2D Area Imager

QuickScan QD2500-serien 2D Area Imager

Qucikscan QD2500 är Datalogics instegsmodell. Det är en prisvärd läsare för streckkoder och 2D-koder. Datalogic QuickScan QD2500 2D imager ger bra prestanda med fokus på snabbhet och hög rörelsetolerans. 

Läsaren passar utmärkt i kassor, labratorier, passagekontroll och lättare industri. 

» Mer information
Bild på QuickScan QM2131 & QBT2131 trådlös streckkodsläsare

QuickScan QM2131 & QBT2131 trådlös streckkodsläsare

Datalogic QuickScan QM2131 och QBT2131 för läsning av 1D streckkoder. Traditionella läsning av streckkoder är fortfarande det normala innom många verksamhetsområden, särskilt inom det administrativa området. QuickScan QM2131 och QBT2131 från Datalogic säkerställer att även långa streckkoder, som återfinns på många dokument, kan läsas från ett normalt avstånd. Båda skannrarna har den senaste linjära bildteknik för 1D streckkoder. Det syns en tydligt sveplinje som visar en siktlinje för användaren, trådlös räckvidd på upp till 25 m ökar rörelseomfånget. Smalbandigt radio (RF433MHs) ca 25 meter eller Bluetooth ca 10 meter.

» Mer information
Bild på QuickScan QW2100 Lite, Linjär Imager

QuickScan QW2100 Lite, Linjär Imager

Datalogic QuickScan Lite QW2100 instegsscanner är en linjär scanner som supporterar flertalet streckkoder, läser även koder på mobiltelefonens display. En enklare streckkodsläsare men som är byggd och klarar fall från 1,5m och har IP42 certifiering. Ett bra val för att ersätta streckkodsläsare för användare som går från enklare laserläsare till en mer robust Imager teknik. Lämplig inom utvalda butikstillämpningar.

» Mer information
Bild på Sensor S8-serien till Datalogics fasta scanners

Sensor S8-serien till Datalogics fasta scanners

Datalogic sensors S8-serien. Liten ocg kompakt endast 14x42x25 mm. Mycket hög upplösning, extrem fokuspunkt under 1 mm (Laser vers). Klassning: IP69K (skydd AISI316L) rostfritt hölje motstår effekterna av rengöringsmedel, desinfektionsmedel och hög temperatur och högttryck.

 

Många olika modeller finns.

» Mer information
bg