010-162 61 90 LOGGA IN
Till kassan
Icon Streckkod.se  /

Streckkod Sofware

Här presenterar programvara som levereras av Streckkod System. Färdiga pakt med möjlighet till anpassning/utformning efter varje kunds behov.

Bild på Inventariesystem med utlåning eller uthyrning

Inventariesystem med utlåning eller uthyrning

Raptor InventarieRegister system med utlåning & uthyrning är ett inventarieprogram med utlåningsregister. Det kan enkelt användas till alla former av utlånings- och utrustnings-register inklusive inventariesystem. Utvecklat för bl.a. utbildningsenheter som lämnar ut studiematerial och utrustning såsom litteratur, möbler, datorer, laboratorieutrustning, verktyg osv.

» Mer information
Bild på Inventeringssystem

Inventeringssystem

Lösning med mobilaenheter med streckkodläsare. Inventeringslösning som kan integreras med smarta kommunikationsprogrammet DLD som möjliggör att data skickas till exempelvis Excel, Access, SQL m.fl. eller som text-fil. Kan integreras mot såväl vårt som andra lagersystem.

 

» Mer information
Bild på Lagerprogram - Däckverkstad

Lagerprogram - Däckverkstad

Däcklager är ett lättanvänt och effektivt system som underlättar hanteringen av sommar- och vinterdäcksförvaring. Systemet håller reda på var alla däck är placerade samt ger en överblick över tillgängliga lagerplatser. Systemet består av: ett datorprogram för register, handdator med programvara.

» Mer information
Bild på Raptor iLog Internlogistik- Inleverans & interndistribution

Raptor iLog Internlogistik- Inleverans & interndistribution

Möjliggör smidig streckkodshantering av inlevererat och interndistribuerat gods. Programvaran i handenheten stödjer in- och utleverans, inventering, samt registrering av mottagare, kund, tid och kolli-ID. Ankomsregistrering kan ske via streckkodsläsare. Programvaran organiserar mottagna kollin kundvis och skapa antingen enskilda fraktsedlar för varje kolli eller sammansatt för varje kund och skrivs ut. Sammansatt fraktsedel kan ”levereras” med en transaktion (scanning).

Systemet sorterar och organiserar utskrifter av listor över levererat gods inom önskat tidsintervall. Systemets läsare klarar av att läsa de streckkoder (format och storlekar) som används etiketterna för märkning av kolli-ID hos Posten, DHL, PEX, Schenker etc.

» Mer information
Bild på Raptor Lager Pro- Lagersystem

Raptor Lager Pro- Lagersystem

Ett lagerprogram / lagersystem i första hand tänkt för mindre till medelstora lager. Det hanterar inleveranser, utläggning i plock- eller buffertlager, plocklistor, utleveranser, beställningar och inventeringar med olika typer av handenheter, såväl batch som trådlöst.

 

» Mer information
Bild på Raptor LagerBasic- Lagerprogram för mindre företag och organisationer

Raptor LagerBasic- Lagerprogram för mindre företag och organisationer

Raptor Lager Basic är ett lagerprogram i första hand tänkt för mindre lager. Det hanterar inleveranser, utleveranser, beställningar och inventeringar med batch-baserade handenheter. I versionen med Android handdatorer hanterar det även kommunikation mot lokal databas trådlöst.

 

» Mer information
Bild på Raptor Pocket Order- Försäljning och Service

Raptor Pocket Order- Försäljning och Service

Raptor Pocket Order: Programvaran är ger ett smidigt redskap att registrera orders ute hos kund. Såväl försäljnings- som service orders. Registrering sker i en smidig handdator och med tillägg går det även ta signatur som kvittens.

» Mer information
Bild på Raptor Utrustningsregister Skola

Raptor Utrustningsregister Skola

Raptor utrustningsregister SKOLA med utlåning är utvecklat för skolor och utbildningsenheter som lämnar ut studiematerial och utrustning såsom litteratur, datorer, laboratorieutrustning osv. till sina elever. Det är mycket enkelt att använda och anpassat för att utnyttjas av de enskilda lärarna vid ut- och återlämning av material, vilket är en effekt av att programmet är utvecklat tillsammans med skoladministratörer och lärare.

» Mer information
Bild på Ronderingsprogram - Ronderings- och väktarsystem

Ronderingsprogram - Ronderings- och väktarsystem

Systemet Raptor Rondering är ett komplett ronderingsprogram, skalbart system för streckkodsregistrering av kontrollpunkter och händelser utefter en vakt- eller ronderingsslinga, avsett för mindre företag och organisationer såsom vaktbolag, städbolag, fastighetsskötsel, båtklubbar, campingplatser, rondering för att dokumentera veckounderhåll och andra objekt där uppföljning av ronderingar och vaktturer är av betydelse.

Den bärbara streckkodsläsaren registrerar kontrollpunktens streckkod, datum, tid samt ronderingsmannens identitet.

» Mer information
bg