08-650 05 15 LOGGA IN
Till kassan
Icon Streckkod.se  /

Star

Star erbjuder ett sortimnet av framför allt kvittoskrivare och olika lösningar kopplat till det för butik och Point of Sales. Deras kvittoskrivare är mycket populära och de erbjuder även integrerade hårdvarulösningar för koppling mot plattor mm.

Bild på Matriskvittoskrivare Star SP700 serien

Matriskvittoskrivare Star SP700 serien

Liten, lätt och samtidigt driftsäker matriskvittoskrivare. Finns med automatisk sax (SP742) eller med avrivningskant (SP 712). Matriskvittoskrivare som kan beställas med återspolare för återuppspolning av kopieremsa.
SP 700-serien har bl.a. pappersslutsavkännare, programstyrd utgång för kassalåda. Pappersåterspolare och Windows-drivrutin finns som tillval.

» Mer information
Bild på mPOP Kombinerad Bluetooth kvittoskrivare och kassalåda för ex. iPad

mPOP Kombinerad Bluetooth kvittoskrivare och kassalåda för ex. iPad

Star mPOP är en POS-enhet med kassalåda kombinerad och integrerad med Bluetooth-kvittoskrivare som kan kombineras med en Tablet, ex. iPad eller en Android tablet. Ställ för tablet, ställ för betalterminal, streckkodsläsare m.m. finns som tillbehör.

» Mer information
Bild på Star kunddisplay SCD400 och SCD122

Star kunddisplay SCD400 och SCD122

Effektivt sätt att kommunicera med kunden vid kassaplatsen.
Visar information med tydlig blå-grön text genom två rader om 20 tecken per rad. Text kan styras att rinna och blinka på displayen. Kan kopplas på samma serieport som Star kvittoskrivare genom medföljande Y-kabel.

» Mer information
Bild på Star SM-L200 & SM-L204 MSR Bluetooth 3.0 / 4.0

Star SM-L200 & SM-L204 MSR Bluetooth 3.0 / 4.0

Liten och lätt trådlås 2" (58mm) skrivare. Bluetooth skrivare för iOS, Android och Windows.

Star SM-L200 Bluetooth mobil kvitto och etikettskrivare är speciellt utformad för den växande mobila POS (MPOS) marknaden. Denna mobila lösning är utvecklad för att vara enkel att ansluta utan behov av traditionella ihopparning. SM-L200 är därför perfekt för miljöer där mobila skrivare delas. Batteritid på ca 13 timmar ger SM-L200 effektiva mobila POS transaktioner.

» Mer information
Bild på Star SM-S220i Win, iOS, Android kompatibel

Star SM-S220i Win, iOS, Android kompatibel

Star SM-S220i är en revolutionerande mobil Bluetooth-skrivare som är kompatibel med alla operativsystem, Windows, Android, Linux, iOS och är dessutom MFi certifierad (Made For iPhone/iPad/iPod).

Star SM-S220i är en mobil 2 tums skrivare i fickformat som är liten, lätt och snabb. Ansluts via Bluetooth eller seriellt interface. En energisnål design och batterisparfunktion ger bra drifttid.

» Mer information
Bild på Star SM-T300i & T400i mobila kvittoskrivare 80 / 112mm

Star SM-T300i & T400i mobila kvittoskrivare 80 / 112mm

Stars trådlösa mobila skrivare ger användarvänliga utskriftslösningar på fältet för utskrift av kvitton, listor, servicerapporter,  m.fl. applikationer.
Star SM-T300i och SM-T400i är en kompakt och mycket tålig mobila 3 eller 4 tums skrivare. Skrivarna är IP54 förseglad för skydd mot damm och fukt och tål tuff behandling och krävande miljöer. Skrivarna har Bluetooth och seriellt interface. Upp till 8 timmars drifttid vid 5 minuters skrivintervall.

» Mer information
Bild på Star TSP 847 III Kvitto & A6-skrivare

Star TSP 847 III Kvitto & A6-skrivare

Snabb och tyst termoskrivare för bredare kvitton. Mycket enkel att ladda med papper, släpp ner pappersrullen och stäng locket, papperet laddas helt automatiskt. Inbyggd sax. Utgång för programstyrning av extern enhet, t ex kassalåda.

» Mer information
Bild på Star TSP143 III

Star TSP143 III

TSP100-serien är en kvittoskrivare som levereras med ALLA tillbehör och ALL programvara i en och samma kartong redan vid inköp.
Verktyg för att skapa ny kvittodesign och kupongmarknadsföring, för att bland annat byta typsnitt, beskära och placera logotyper och bilder.

» Mer information
Bild på Star TSP143 III med  WLAN, mycket snabb skrivare

Star TSP143 III med WLAN, mycket snabb skrivare

TSP100-serien består bl.a. av TSP143III W, WLAN (Wireless LAN TCP/IP, 802.11 bgn, WPS anslutning med "Ad Hoc Support".

Dessa kvittoskrivare är mycket snabba (250 mm/sek) och levereras komplett med startkvittorulle, väggfäste och CD-skiva med drivrutiner vid inköp. Utgång för styrning av externa enheter som kassalåda, sax som klipper snabbt, tyst och tillförlitligt och Pappersguider för 80 och 58 mm breda kvitton.

» Mer information
Bild på Star TSP143 IIIBI Bluetooth kvittoskrivare med AutoConnect

Star TSP143 IIIBI Bluetooth kvittoskrivare med AutoConnect

POS Printer TSP100-serien IIIBI består bl.a. av TSP143IIIBI med AutoConnect.

Dessa kvittoskrivare är mycket snabba (250 mm/sek) och levereras komplett med startkvittorulle, väggfäste och CD-skiva med drivrutiner vid inköp. Utgång för styrning av externa enheter som kassalåda, sax som klipper snabbt, tyst och tillförlitligt och Pappersguider för 80 och 58 mm breda kvitton.

» Mer information
Bild på Star TSP654iiBi Bluetooth MFi/iOS

Star TSP654iiBi Bluetooth MFi/iOS

Mycket bra och omtyckt kvitto och biljettskrivare. Snabb kvittoskrivare för utskrift av högkvalitativa kvitton snabbt och enkelt med en upplösning på 203 dpi och en utskriftshastighet 300 mm/sekunden är Star TSP654iiBi en av marknadens mest prisvärda kvittoskrivare. Skrivaren passar utmärkt till de flesta typer av verksamheter såsom butiker, kiosker, salonger, restauranger m.fl.

» Mer information
Bild på TSP743II Kvitto- & etikettutskrift med BlackMark

TSP743II Kvitto- & etikettutskrift med BlackMark

TSP743-serien från Star Micronics är en av de snabbaste kvittoskrivarna på marknaden. Kvittoskrivarna har en utskriftshastighet på 250 mm/sekund och en kvittobredd på 80 mm. Inbyggd sax som standard. Möjlighet till utskrift i två färger. Utgång för programstyrning av extern enhet, t. ex. kassalåda.
Drivrutin för Windows.

» Mer information
bg