08-650 05 15 LOGGA IN
Till kassan
Icon Streckkod.se  /

Seagull BarTender

Seagull Scientific är leverantörern av BarTender en mycket kompetent och bra programvara för att designa och skriva ut etiketter. Streckkod System har hög kompetens på BarTender och bistår gärna med tjänster kring utformning av etiketter mm.

Bild på BarTender 2016 etikettprogram för Windows

BarTender 2016 etikettprogram för Windows

Världens mest sålda programvara för etiketter, streckkoder, RFID-taggar och plastkort tillverkas av Seagull. Produkten mer känd under namnet BarTender är ett lättanvänt etikettprogram för att göra etikettdesign och etikettutskrift på termotransferskrivare (rullskrivare) och ark skrivare (Windows-skrivare).

BarTender 2016 är en av de mest omfattande uppdateringar i produktens 30-åriga historia, och innehåller nya och förbättrade funktioner som höjer design och utskrifts möjligheterna ytterligare, som gör det enklare än någonsin att hantera och administrera utskriftsfunktioner.

» Mer information
Bild på BarTender v2019 etikettprogram för Windows

BarTender v2019 etikettprogram för Windows

BarTender v2019 är den senaste versionen av världens mest sålda programvara för etiketter, streckkoder, RFID-taggar och plastkort tillverkas av Seagull. BarTender är ett lättanvänt etikettprogram för att göra etikettdesign och etikettutskrift .

BarTender v2019 är en uppföljare på den mycket populära 2016 versionen och kommer med nya funktioner samt med ny licenshantering.

» Mer information
bg